Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wapke Feenstra - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WORM WORM Kunst en cultuur
WOW Amsterdam WOW Amsterdam Kunst en cultuur
Wendy Rijken Wendy Rijken Kunst en cultuur

Wapke Feenstra

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Sinds 1992 werkt Wapke Feenstra als beeldend kunstenaar, en sinds 2003 vormt zij samen met Antje Schiffers (Berlijn) en Kathrin Böhm (Londen) de internationale groep Myvillages. De groep maakt kunst met een focus op de relatie tussen stad en platteland. Tentoonstellingen, boeken en langlopende projecten over rurale locaties komen bottom-up en met co-creatie tot stand. Het is werk dat specifiek ingaat op de dagelijkse omgang met natuurlijke bronnen, het dorp, het landschap en de beeldvorming van het boerenleven.

Zo kan er een grote voorraadskamer ontstaan die tijdens een tentoonstelling wordt leeggegeten, een fotografische tocht die de geologie van een Russisch dorpje volgt, of jongeren die de ranch van hun ouders tonen terwijl de camera draait. En soms staat er een winkelkraam die bijvoorbeeld vilten slaapzakken voor aardappels aanbiedt of een porseleinen lepel in de vorm van een kikkerpoot. Het is conceptuele kunst die inclusief denkt.

http://www.wapke.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Ericastraat 8
3073 HC
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.