Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Slim Opgewekt Multi Functionele Centra - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Renewable Factory Renewable Factory Duurzame energie
Rooftop Rooftop Duurzame energie
Slim Opgewekt Scholen Slim Opgewekt Scholen Duurzame energie
Stadsverwarming Purmerend Stadsverwarming Purmerend Duurzame energie

Slim Opgewekt Multi Functionele Centra

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Slim Opgewekt verduurzaamde in Arnhem drie Multi Functionele Centra (MFC's) dankzij ledverlichting en maar liefst 1.500 zonnepanelen. Om deze verduurzaming te realiseren sloot Slim Opgewekt een 25-jarig contract met de gemeente Arnhem. Innovatief aan de constructie is dat naast de opwekking van zonnestroom, ook de stroombesparing dankzij ledverlichting is inbegrepen. In feite koopt de gemeente dus 25 jaar lang zonnestroom in plaats van panelen, en licht in plaats van lampen; geheel in de stijl van de nieuwe economie. De totale investering is gefinancierd vanuit het Slim Opgewekt Duurzaamheidsfonds. Door de verduurzaming besparen MFC's De Spil, Malburcht en Salamander samen jaarlijks maar liefst 250.000 kg CO2. Bovendien maakt Slim Opgewekt de gebruikers zoals scholen, kinderdagverblijven, wijk- en sportcentra, bewust van duurzaamheid met onder meer innovatieve monitoringsschermen in de gebouwen.

http://www.slimopgewekt.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rosendaalsestraat 414
6824 CS
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.