Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stepping Stones Home & Care - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stepping Stones Home & Care

Zorg (Sociale economie)

Stepping Stones Home en Care BV exploiteert 7 zorgvilla's. In een kleinschalige, sfeervolle setting vinden oudere cliënten die 24 uurs zorg nodig hebben, hun thuis. Onze visie is dat de eigen levensstijl en gewoonten van cliënten zo veel mogelijk behouden blijven. Persoonlijke aandacht, belevingsgerichte zorg, respect, huiselijkheid en gezelligheid zijn kenmerken die voor ons vanzelfsprekend zijn. De villa's die Stepping Stones aankoopt ten behoeve van haar zorgconcept zijn vaak monumenten of betreffen monumentale nieuwbouwprojecten, waarbij duurzaam (ver)bouwen hoog in het vaandel staat.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.steppingstones.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Compagnieplaats 22
Arnhem

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.