Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Oost West Centrum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Oost West Centrum

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het Oost West Centrum organiseert programma's die natuurlijk leven en spiritualiteit verbinden. Een gevarieerd cursusaanbod met als basis gezonde "voeding" op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak is de basis van de werking van het Oost West Centrum. Zij organiseren activiteiten op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Sinds 1996 beschikt het centrum over een residentieel centrum in de buurt van Orval. Daar werd een eeuwenoude hoeve, Bois-le-Comte, verbouwd tot een ecologisch cursus- en verblijfscentrum. Triodos hielp deze hoeve operationeel te maken door een investeringskrediet. Ook de aankoop van de nieuwe vestigingsplaats in Antwerpen werd door Triodos gefinancierd.

http://www.owc.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Van Schoonbekestraat 148
2018
Antwerpen
Belgium

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.