Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MorgenWonen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
New Element I C.V. New Element I C.V. Duurzaam vastgoed
Nieuwe Heren 119 Nieuwe Heren 119 Duurzaam vastgoed

MorgenWonen

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert 164 energieneutrale woningen die in 2015 in Kapelle, Leeuwarden, Terneuzen, Almelo, Ede, Heerenveen, Rijen en Tilburg werden gebouwd. De woningen zijn voorzien van hoge isolatiewaarden, driedubbele beglazing, hoge naad- en kierdichtheid, geregelde ventilatie met WTW, laag temperatuur verarming en een warmtepomp op buitenlucht. Op de daken liggen zonnepanelen.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rijssen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.