Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Keizershof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Jutphaas Wonen Jutphaas Wonen Duurzaam vastgoed
Kalliste Kalliste Duurzaam vastgoed
Kema Knemibe Kema Knemibe Duurzaam vastgoed
Kenaupark Monumenten Kenaupark Monumenten Duurzaam vastgoed

Keizershof

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Ontwikkeling van een woon/zorg complex met 24 zelfstandige appartementen, een gemeenschappelijke ruimte voor dagopvang/recreatie en werk- en slaapvertrekken voor verzorgend personeel. Het complex wordt opgezet ten behoeve van senioren door de Stichting Protestant Christelijke Woonzorghuis Noord-Veluwe en ten behoeve van mensen met een beperking door de Stichting De Passerel.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Lariksweg 21
8162 EG
Epe
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.