Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Parzival Wonen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
P.V. Martinez P.V. Martinez Duurzaam vastgoed
Palais Récup Palais Récup Duurzaam vastgoed
Platinaweg Platinaweg Duurzaam vastgoed
Prinsengracht Vastgoed Prinsengracht Vastgoed Duurzaam vastgoed

Parzival Wonen

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Parzival Wonen wil (jong)volwassenen met een ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking sociaaltherapie aanbieden in een kleinschalige omgeving. Parzival gelooft dat deze mensen, die erg kwetsbaar zijn, een bijzondere omgeving nodig hebben om zichzelf te kunnen laten zien en ontwikkelen. Ze creëren een omgeving waar natuur, menselijke krachten en een spirituele impuls samen komen, die deze (jong)volwassenen verwelkomt en een langdurig thuis biedt.

http://www.parzivalwonen.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Hollandseweg 11
3227 CB
Oudenhoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.