Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Project Hart van Oijen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Platinaweg Platinaweg Duurzaam vastgoed
Prinsengracht Vastgoed Prinsengracht Vastgoed Duurzaam vastgoed
Purperreiger Purperreiger Duurzaam vastgoed
RVL826 RVL826 Duurzaam vastgoed

Project Hart van Oijen

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Hart van Oijen is een nieuwbouwproject dat bestaat uit een Multifunctionele Accommodatie (MFA) en basisschool ‘De Kleine Weide’. Het gebouw is gerealiseerd met duurzame materialen, drielaags glas, PV-cellen en zonnecollectoren, sedum op het dak en voor de verwarming wordt er gebruik gemaakt van een pelletkachel. Het project verstevigd de leefbaarheid van de kleine kern van Oijen op een duurzame manier.

http://www.hartvanoijen.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Bernhardweg 14
5394 AG
Oijen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.