Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zampone - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vibe Vibe Milieutechnologie
WTCB WTCB Milieutechnologie

Zampone

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

'ZAmpone architectuur' is een jong architectenbureau dat Tom De Fraine, Bart Van Leeuw en Karel Petermans oprichtten. Een belangrijk onderdeel van hun bedrijfswaarden is een integraal duurzame visie, zowel op het vlak van intern bestuur als voor alle architectuurprojecten. De architecten kochten een gelijkvloerse verdieping in een voormalig industrieel pand die ze renoveerden om er hun bureau te vestigen. Daarvoor hebben ze een investeringskrediet afgesloten bij Triodos Bank.

http://www.zampone.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Scheldestraat 62/64
1080
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.