Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vleemo Nv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wal d'Or Wal d'Or Duurzame energie
Wind aan de stroom 2014 Wind aan de stroom 2014 Duurzame energie

Vleemo Nv

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Sinds haar oprichting in 1999 legt de nv Vleemo, Vlaamse Ecologie Energie Milieu Onderneming, zich toe op alternatieve energieproductie. In 2003 sleepte de onderneming een vergunning in de wacht voor de uitbouw van een windturbinepark in de Antwerpse Haven. Het project heeft de ambitie om op termijn uit te groeien tot het grootste windturbinepark op het Belgische vasteland. Intussen zijn reeds twaalf grote windturbines operationeel, genoeg voor de stroombehoefte van 20.000 gezinnen. Vleemo is intussen bezig met de verdere uitbreiding van haar windmolenpark. Triodos Bank heeft investeringskredieten toegekend voor vijf nieuwe windturbines.

http://www.vleemo.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Amsterdamstraat 18
2000
ANTWERPEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.