Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Théâtre des Zygomars - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Théâtre Le Public Théâtre Le Public Kunst en cultuur
Théâtre de la Place Théâtre de la Place Kunst en cultuur
Ultima Vez vzw Ultima Vez vzw Kunst en cultuur
Victoria Deluxe Victoria Deluxe Kunst en cultuur

Théâtre des Zygomars

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Théâtre des Zygomars is een theater met drie keer M: Marionetten, Meeslepend en Multidisciplinair. Het is een professioneel theatergezelschap voor een jong publiek, gesubsidieerd door het Ministerie van de Franse Gemeenschap van België. Hubert Roman en Pol Danheux richtten het op in 1965. Al meer dan 20 jaar legt het theater zich toe op marionettenvoorstellingen. Ondertussen heeft het een uitgebreid aanbod voorstellingen opgebouwd. Triodos Bank heeft de aankoop gefinancierd van het huidige pand waar de ontwerp- en repetitieruimtes en de kantoren zijn ondergebracht.

http://www.theatredeszygomars.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue Emile Vandervelde 6C
5020
FLAWINNE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.