Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Betriebsgemeinschaft Terrenhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Beendhi Beendhi Natuurvoeding
Belvas Belvas Natuurvoeding

Betriebsgemeinschaft Terrenhof

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Het Terrenhof is een biologisch-dynamische boerderij in Sankt Vith. Doordat de stad in omvang is toegenomen, grenst ze ondertussen aan de boerderij van Doris en Peter. Zij besloten daarom om over te schakelen van melkvee naar groenteteelt en een kleine winkel te openen. In enkele jaren tijd is de verkoop van hun producten enorm toegenomen. Doris en Peter klopten aan bij Triodos Bank voor een termijnkrediet. Daarmee hebben ze de bouw van de nieuwe winkel gefinancierd en ook een nieuw appartement dat bestemd is voor toekomstige partners van het bedrijf.

http://www.bio-letzebuerg.lu/index.php/unsere/85-betriebsgemeinschaft-terrenhof/105-betriebsgemeinschaft-terrenhof

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Klosterstrasse 11
4780
SANKT VITH
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.