Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Terre asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Terre asbl

Productie (Sociale economie)

Tertex is een vennootschap behorende tot de groep Terre. De Groep Terre verzoent economische ontwikkeling, sociale integratie, milieubescherming en solidariteit tussen Noord en Zuid met elkaar. De groep geeft vast werk aan 300 mensen die niet binnen het traditionele arbeidscircuit passen. Terre omvat twee vzw’s en vier naamloze vennootschappen met sociaal oogmerk en is onder meer actief op het vlak van de inzameling en hergebruik van kleding. De groep werd erkend als kringloopcentrum door het Waals Gewest. Ze kreeg ook een erkenning als instelling voor permanente vorming van de Franse Gemeenschap van België. Triodos Bank heeft een krediet verleend aan Tertex voor de bouw van een nieuwe hal en aankoop van machines voor de verwerking van ingezameld textiel.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.terre.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Rue de Milmort 690
4040
Herstal
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.