Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Stadswinkel - le Centre Urbain - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EAA (Europeans Against Apartheid) EAA (Europeans Against Apartheid) Maatschappelijke projecten
Entraide asbl Entraide asbl Maatschappelijke projecten

De Stadswinkel - le Centre Urbain

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De Stadswinkel heeft als belangrijkste doel de burger te betrekken bij de duurzame ontwikkeling van de stad en de promotie van een kwaliteitsvolle leefomgeving in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het gaat om de verbetering van de woon- en stedelijke omgeving, de herwaardering van het stadspatrimonium en rationeel energiegebruik. De Stadswinkel biedt gespecialiseerd advies in drie domeinen: ecorenovatie, patrimonium en energie (via ABEA, het Brussels Energie Agentschap). Een structurele samenwerking tussen Triodos Bank, de Stadswinkel en het Brussels Gewest verlaagt de drempel voor particulieren om de nodige renovaties aan hun huis uit te voeren. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor premies die de overheid toezegde.

http://www.curbain.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Boulevard Anspach 59
1000
BRUXELLES
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.