Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van KVNRG - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
KT Wind Beveren bvba KT Wind Beveren bvba Duurzame energie
KT Wind Zele KT Wind Zele Duurzame energie
Les Moulins du Haut Pays Les Moulins du Haut Pays Duurzame energie
Les Vents d’Arpes Les Vents d’Arpes Duurzame energie

KVNRG

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het KVNRG-project omvat de bouw en de exploitatie van vijf windmolens in Quévy. Triodos Bank heeft de start van dat project gefinancierd. Het maakt deel uit van de maatschappij Ventis die de broers Pierre en Benoit Mat hebben opgericht om windmolenparken te ontwikkelen aan beide kanten van de Frans-Belgische grens. Elke locatie en elk project krijgt een eigen aanpak. Ondanks een eerste, vergeefse poging in Celles in 2002 waarvoor ze geen vergunning kregen, zijn de twee broers-vennoten nu geslaagd in hun opzet. Ventis voert gelijktijdig verschillende projecten uit op verschillende locaties. Het bedrijf werkt ook samen met verschillende spelers uit de regio en de sector.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Chaussée de Lille 353
7500
TOURNAI
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.