Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pixii - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Magelaan Magelaan Professionele diensten
Origami Origami Professionele diensten
Réseau Financité Réseau Financité Professionele diensten
Sint-Jozefskredietmaatschappij Sint-Jozefskredietmaatschappij Professionele diensten

Pixii

Professionele diensten (Sociale economie)

Pixii, het vroegere 'Passiefhuis-Platform', is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. Pixii is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie.
Pixii stelt zich tot doel de bouw van energiezuinige gebouwen, gebaseerd op het Passiefhuis-concept, te stimuleren. Enerzijds brengen ze bedrijven bij elkaar die begaan zijn met dit onderwerp. Ze ondersteunen hen bij de ontwikkeling van Passiefhuis-technologie. Anderzijds wil Pixii aan alle geïnteresseerde partijen zoveel mogelijk informatie verstrekken. Triodos Bank heeft een overbruggingskrediet verleend voor de subsidies van Pixii om de verdere werking te garanderen.

http://pixii.be/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Gitschotellei 138
2600
BERCHEM
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.