Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Parcivalschool Antwerpen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Parcivalschool Antwerpen

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Parcivalschool is in ons land de enige school voor buitengewoon onderwijs die werkt met het leerplan van de steinerscholen. De school omvat een lagere school voor buitengewoon onderwijs (BLO), met daarin twee afdelingen: Parcival, voor leerlingen met een type 1- en type 2-attest en Tobias, voor leerlingen met een type 8-attest. Daarnaast heeft de Parcivalschool ook een secundaire school voor buitengewoon onderwijs. In de BuSO-opleidingsvorm 3 voor leerlingen met een type 1-attest worden de leerlingen voorbereid op het beroepsleven en zelfstandig wonen in de maatschappij. Er zijn twee afdelingen: schilder-decorateur & logistiek assistent in ziekenhuizen en zorginstellingen. De BuSO-opleidingsvorm 1 voor leerlingen met een type 2-attest is gericht op persoonlijke en sociale vorming om integratie in een beschermd milieu mogelijk te maken. Triodos Bank heeft verschillende bouw- en renovatiewerken van de school gefinancierd.

http://www.parcivalschool.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Lamorinièrestraat 75-77
2018
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.