Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Magasin du Monde Oxfam Wereldwinkel Brussel - Bruxelles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tr@me Tr@me Professionele diensten

Magasin du Monde Oxfam Wereldwinkel Brussel - Bruxelles

Fair Trade (Sociale economie)

Oxfam Wereldwinkels is een vrijwilligersbeweging die ijvert voor een rechtvaardige wereldhandel. De fair trade-organisatie heeft 213 wereldwinkels in Vlaanderen die voedingsmiddelen, kunstnijverheidsproducten en cosmetica verkopen van partners uit het Zuiden. Oxfam Wereldwinkels heeft ook een politieke afdeling die eigen standpunten uitwerkt rond actuele beleidsthema's. Die standpunten verdedigt ze via lobbywerk bij politieke partijen. Verder heeft Oxfam Wereldwinkels educatief materiaal en campagnes ontwikkeld om de Vlaamse bevolking te sensibiliseren voor een eerlijkere handel met het Zuiden. Triodos Bank heeft de Oxfam Wereldwinkel in Brussel een termijnkrediet toegekend voor de financiering van een pand.

http://www.oxfambxl.be

Fair Trade

Triodos Bank financiert in deze sector fair trade winkels, groothandel en importbedrijven. Daarnaast verstrekt Triodos Sustainable Trade Fund handelsfinancieringen aan gecertificeerde Fair Trade en/of biologische producenten in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Zij kunnen hiermee hun toegang tot westerse exportmarkten vergroten. Tot de producten behoren koffie, katoen, sojabonen en cacao.

Adres:
Anspachlaan 137
1000
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.