Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale du Laveu C.S.I.  A.S.B.L. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale du Laveu C.S.I. A.S.B.L.

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum ‘Maison Médicale du Laveu, Centre de Santé Intégré’ opende in januari 2001 zijn deuren. Het is een zelfstandig multidisciplinair team dat zorgt voor degelijke eerstelijnsgezondheidszorg Het team bestaat uit huisartsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, een sociaal assistente, een psychotherapeute, een diëtiste, een animator, onthaalmedewerkers en administratief personeel. Naast het fysieke heeft het centrum aandacht voor sociale, emotionele, familiale, culturele, economische en ethische aspecten. Het werkterrein omvat de Luikse wijken Laveu, Guillemins, Fragnée, Avroy, Saint-Gilles, Burenville en Cointe (Sclessin). Het centrum werkt aan projecten rond preventie en gezondheidszorg voor de gemeenschap. Andere activiteiten zijn netwerking en reflectie over de participatie van de patiënten. Triodos Bank heeft de aankoop van een terrein en de bouw van het huidige gebouw gefinancierd.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Laveu 74
4000
LIEGE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.