Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lire et écrire à Namur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Lire et écrire à Namur

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

‘Lire et Ecrire Namur’ is een organisatie voor permanente vorming en socioprofessionele integratie. Ze promoot de alfabetisering van laaggeletterde of ongeletterde volwassenen, zowel Franstaligen als anderstaligen. De organisatie maakt de publieke opinie en overheden bewust van de problematiek van analfabetisme. Ze biedt diensten aan voor vorming en pedagogische bijstand. Daarnaast ondersteunt ze netwerken van organisaties in de provincie Namen die meewerken aan hetzelfde project en aan een sociaal rechtvaardige samenleving. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies die de vzw krijgt.

http://namur.lire-et-ecrire.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue des Rèlîs Namurwès 1
5000
NAMUR
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.