Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Klimop vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Klimop vzw

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Klimop vzw is een freinetschool waar de leerkrachten kinderen iets moois aanbieden op een minder gebruikelijke manier. De ervaringswereld van de scholieren staat centraal, zodat leren zinvol en boeiend blijft. Het is belangrijk dat kinderen elk op hun eigen niveau en in hun eigen tempo leren. De school moedigt eigen initiatief, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen aan. Veel aandacht gaat naar het samenwerken in groep en respect voor elkaar. De school stimuleert, ondersteunt en begeleidt zelfexpressie en creativiteit. Daarbij is de emotionele ontwikkeling van de kinderen even belangrijk als het verwerven van kennis. De werking van Klimop is coöperatief: leerkrachten, kinderen en ouders zijn betrokken en samen verantwoordelijk voor de goede klas- en schoolwerking. Triodos Bank heeft de goede werking van de school gefinancierd met een investeringskrediet.

http://www.klimop.info

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Fabiolalaan 2
8020
OOSTKAMP
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.