Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WZC Zilverlinde - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WZC Zilverlinde

Zorg (Sociale economie)

WZC Zilverlinde is een erkend woonzorgcentrum met 40 kamers en 14 flats in het rusthuis en het rust- en verzorgingstehuis, naast 7 serviceflats. Zo kan het centrum een divers zorgaanbod geven van begeleiding tot volledige hulpverlening, zowel voor fysiek zorgbehoevende ouderen als voor gedesoriënteerde personen. Ontstaan vanuit het antroposofische gedachtegoed wil WZC Zilverlinde een antwoord bieden op de verzuchtingen van de hedendaagse ouderenzorg, door een professionele en respectvolle zorg aan te bieden. Op alle vlakken wil WZC Zilverlinde voeding geven aan de ouder wordende mens en zijn omgeving. Samen lekker eten, samen feesten, in het groen en op het ritme van de natuur … dergelijke activiteiten bevorderen de levenskrachten van de bewoners en laten zelfs in een laatste levensfase de nodige groei toe. Het centrum wil ook het unieke van elke mens vinden om samen terug te blikken en op een mooie, individuele en kwaliteitsvolle manier naar het einde toe te leven. WZC Zilverlinde bestaat sinds 1997. Het is een van de eerste kredietklanten van Triodos Bank en nog altijd een van de grootste.

http://www.wzczilverlinde.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Sterrenwijzer 7
2250
Olen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.