Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van GoodPlanet Belgium vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GROUPE SOS Solidarités GROUPE SOS Solidarités Maatschappelijke projecten
Garance Garance Maatschappelijke projecten
Habitat & humanisme Habitat & humanisme Maatschappelijke projecten
Hal5 Hal5 Maatschappelijke projecten

GoodPlanet Belgium vzw

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Duurzaam leren leven: dat is het doel van de vzw GoodPlanet Belgium, het vroegere Green vzw. Sinds 1997 ontwikkelt GoodPlanet projecten, opleidingen en pedagogische dossiers over thema’s zoals water, energie, mobiliteit, duurzame consumptie en de natuur. GoodPlanet stimuleert en ondersteunt ook initiatieven in verband met burgerparticipatie en ontwikkelingssamenwerking. In de drie gewesten van het land geven 50 medewerkers hun kennis en deskundigheid op het gebied van milieu en duurzame ontwikkeling door. De activiteiten van de vereniging krijgen ondersteuning van de overheid, van ondernemingen en van bekende stichtingen. GoodPlanet bereikt elk jaar 300.000 kinderen en jongeren en 50.000 volwassenen en dat publiek blijft groeien. Ook het netwerk van partners van de vereniging groeit op internationaal niveau. Triodos Bank heeft een kaskrediet toegekend waarmee GoodPlanet het dagelijkse beheer van kasmiddelen regelt.

http://www.goodplanet.be/nl/index.php

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue d'Edimbourg 26
1050
BRUXELLES
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.