Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Fromagerie des Ardennes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

La Fromagerie des Ardennes

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In 1996 startte Marc Rosen met een ambachtelijke kaasmakerij in Herve. In 1998 concentreerde hij zich op bioproductie, nam hij Bioferme in Lathuy over en huurde hij de locatie. In 2001 kocht hij een eigen gebouw in Ferrières. In 2010 werkten er vijf voltijdse werknemers bij de ‘Fromagerie des Ardennes’. Het bedrijf haalt melk op bij drie plaatselijke boeren en verwerkt die tot yoghurt, witte kaas en andere heerlijke kazen met onder andere de namen Bioferme, Doré de Lathuy, Crû des Fagnes en Saint Servais. Triodos Bank heeft de aankoop van het gebouw en het materiaal van de kaasmakerij gefinancierd.

http://www.bioferme.be/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Pouhesse 17
4950
Waimes
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.