Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ferme à l'Arbre de Liège - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EXKi EXKi Natuurvoeding
Estea Estea Natuurvoeding
Food4Good Food4Good Natuurvoeding
FoodToBeMe BVBA FoodToBeMe BVBA Natuurvoeding

Ferme à l'Arbre de Liège

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De familie Pâque is een van de pioniers op het vlak van natuurvoeding in Wallonië. In hun boerderij ‘Ferme à l'Arbre’ in Luik koopt de consument zijn producten al sinds 1978 rechtstreeks bij de producent. In de minisupermarkt op de boerderij worden goenten, fruit, meel, vlees en eieren verkocht, tot grote tevredenheid van een alsmaar grotere groep klanten. Het is een unieke locatie dankzij het uitgebreide assortiment bioproducten en de gastvrije ontvangst in het authentieke kader van de boerderij. Michel Pâque is een ondernemer die verder gaat dan de regelgeving over biologische landbouw. Hij combineert het welzijn van dieren met respect voor mens en natuur. Met een investeringskrediet van Triodos Bank heeft hij de bouw van een kippenhok gefinancierd.

http://www.ferme-paque.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue de Liège 39
4450
Lantin
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.