Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Feria Musica - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Extra City Extra City Kunst en cultuur
Flagey Flagey Kunst en cultuur
FoAM FoAM Kunst en cultuur

Feria Musica

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het gezelschap Feria Musica werd opgericht in 1995 en onderscheidde zich al snel dankzij onderzoek over hedendaags circus. Na ‘Liaisons Dangereuses’ (1997), ‘Calcinculo’ (2000) en ‘Le Vertige du Papillon’ (2004) begon het gezelschap in 2010 een tournee met de voorstelling ‘Infundibulum’. De kern van Feria Musica is de ontmoeting tussen acrobaten, muzikanten, choreografen, vernuftige ontwerpers en theatermensen. De artiesten die het gezelschap samenbrengt zijn van verschillend pluimage. Allemaal zijn ze bereid om in het avontuur van een voorstelling te stappen zonder hun eigen techniek naar voren te willen schuiven. Samenwerken met uiteenlopende mensen, en met veel mensen, om zo een intense en brede waaier gevoeligheden, emoties en verlangens te vatten: daar draait het om voor Feria Musica. Triodos Bank heeft de contracten van het gezelschap voorgefinancierd.

http://www.feriamusica.org/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Chaussée d'Alsemberg 1299
1180
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.