Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Evoliris asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Entraide asbl Entraide asbl Maatschappelijke projecten
Espace P... Espace P... Maatschappelijke projecten
Fattorimmo scrlfs Fattorimmo scrlfs Maatschappelijke projecten
Federatie Zelforganisaties in Vlaanderen Federatie Zelforganisaties in Vlaanderen Maatschappelijke projecten

Evoliris asbl

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Evoliris is het ICT-beroepenreferentiecentrum van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (ICT voor Informatie- en Communicatietechnologieën). Het centrum biedt ICT-opleidingen aan die zo goed mogelijk zijn afgestemd op de noden van ondernemingen. Daarnaast geeft het centrum versterking aan werkgevers en opleidings- en onderwijsinstellingen. Evoliris helpt ook bij de aanpassing van de opleidingsprogramma's op basis van de evoluties van ICT-beroepen. De organisatie promoot ICT-beroepen en –opleidingen. Ze volgt de evoluties op het vlak van beroepen en nieuwe technologieën van nabij. Ten slotte ontwikkelt ze opleidingsprojecten en de nodige technische infrastructuren om ze uit te voeren. Daarbij streeft Evoliris naar cofinanciering met de privésector. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies die Evoliris ontvangt.

http://www.evoliris.be/evoliris/nl/6149-welkom.html

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue de la Borne 14
1080
BRUXELLES
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.