Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Espace Kegeljan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ertzberg cvba - Tweewaters Ertzberg cvba - Tweewaters Milieutechnologie
Espace Environnement Espace Environnement Milieutechnologie
Eurabo cvba Eurabo cvba Milieutechnologie
F.H.W. Architects F.H.W. Architects Milieutechnologie

Espace Kegeljan

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

‘Espace Kegeljan’ is een ecologisch gebouw in Namen voor activiteiten rond duurzame ontwikkeling. Verschillende verenigingen delen de locatie met elkaar en een coöperatieve vereniging beheert het gebouw. Drie principes liggen aan de basis van ‘Espace Kegeljan’: ecoconstructie, openheid voor de buurt en de combinatie van verschillende functies. Het gebouw bevat kantoren, vergaderzalen, opleidings-, receptie- en opslagruimtes, maar ook ecologische leefruimtes. Triodos Bank heeft investeringskredieten toegekend voor de duurzame renovatie van de gebouwen en voor een nieuwe verwarmingsketel.

http://www.espacekegeljan.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue de Marlagne 52
5000
NAMUR
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.