Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Espace Kegeljan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EPE - Mundo-J EPE - Mundo-J Duurzaam vastgoed
Ertzberg cvba - Tweewaters Ertzberg cvba - Tweewaters Duurzaam vastgoed
Futurn Futurn Duurzaam vastgoed

Espace Kegeljan

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

‘Espace Kegeljan’ is een ecologisch gebouw in Namen voor activiteiten rond duurzame ontwikkeling. Verschillende verenigingen delen de locatie met elkaar en een coöperatieve vereniging beheert het gebouw. Drie principes liggen aan de basis van ‘Espace Kegeljan’: ecoconstructie, openheid voor de buurt en de combinatie van verschillende functies. Het gebouw bevat kantoren, vergaderzalen, opleidings-, receptie- en opslagruimtes, maar ook ecologische leefruimtes. Triodos Bank heeft investeringskredieten toegekend voor de duurzame renovatie van de gebouwen en voor een nieuwe verwarmingsketel.

http://www.espacekegeljan.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Avenue de Marlagne 52
5000
NAMUR
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.