Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ecolife vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Détang Engineering sprl Détang Engineering sprl Milieutechnologie
Ertveld nv Ertveld nv Milieutechnologie
Espace Environnement Espace Environnement Milieutechnologie

Ecolife vzw

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Ecolife is een maatschappelijke milieuorganisatie die ijvert voor een ecologische gedragsverandering. Om de voordelen van ecologisch leven te tonen, biedt Ecolife hulpmiddelen aan zoals berekeningen van ecologische voetafdrukken, CO2-berekeningen, ecoscans en ecodriving. Daarnaast geeft de organisatie ook coaching voor diverse doelgroepen, zowel in bedrijven als bij overheden en maatschappelijke organisaties. Triodos Bank heeft Ecolife een kaskrediet verleend.

http://www.ecolife.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Valkerijgang 26
3000
Leuven
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.