Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eco-Dé bvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Catherine Maas Catherine Maas Professionele diensten
Crédal Crédal Professionele diensten
Green Consulting Green Consulting Professionele diensten
Hêtre Intérieur Hêtre Intérieur Professionele diensten

Eco-Dé bvba

Professionele diensten (Sociale economie)

Eco-Dé bvba is gespecialiseerd in ecologisch isoleren. Daarvoor maakt het bedrijf gebruik van cellulosevlokken die afkomstig zijn van behandelde onverkochte kranten. De cradle-to-cradle-producten van Ecodé belasten het milieu minimaal (cradle-to-cradle staat voor duurzame productiemethodes die de toekomstige generaties meer mogelijkheden bieden). Bij Eco-Dé kunnen klanten ook zelf hun isolatie plaatsen. Ze gebruiken daarbij professionele materialen en ze krijgen ook coaching van Eco-Dé. Triodos Bank heeft een termijnkrediet verleend aan Eco-Dé, onder andere voor de aankoop van een bestelwagen.

http://www.ecologisch-isoleren.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Kroonstraat 25
2140
BORGERHOUT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .