Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van 2E EcoEnergy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Landwijzer vzw Landwijzer vzw Biologische landbouw
Vincent Remy Vincent Remy Biologische landbouw
APERe asbl APERe asbl Duurzame energie
Berrentec Belgïe Berrentec Belgïe Duurzame energie

2E EcoEnergy

Duurzame energie (Natuur en milieu)

2E verkoopt en plaatst houtverbrandingsinstallaties zowel voor particulieren als voor installateurs, bedrijven en overheden. Het gaat om installaties met een vermogen van 10 tot 4.000 kWatt. 2E is de officiële verdeler van KWB-houtverbrandingsinstallaties voor Vlaanderen en het bedrijf werkt samen met Ökotech Belux als importeur. 2E levert en plaatst ook rookgaskanalen van roestvrij staal, houtpellets (korrels van samengeperst houtafval), houtsnippers en thermische zonnepanelen. Bovendien voert 2E haalbaarheidsstudies uit voor het gebruik van biomassa als energiebron. 2E begeleidt ten slotte milieuvergunningsaanvragen en subsidiedossiers voor het plaatsen van houtverbrandingsinstallaties. Een voorbeeld is de school van Mariadal in Hoegaarden. Door die voor een deel te verwarmen met houtpellets in plaats van stookolie bespaart de school nu 30% op haar energieverbruik. Triodos Bank heeft de installatie in de school gefinancierd.

http://www.ecoenergy.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Leeuwbeekstraat 19
3454
RUMMEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.