Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Domaine de Montsalvy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Noordboom cvba De Noordboom cvba Milieutechnologie
Domaine de Béronsart Domaine de Béronsart Milieutechnologie
Duinenwacht vzw Duinenwacht vzw Milieutechnologie
Détang Engineering sprl Détang Engineering sprl Milieutechnologie

Domaine de Montsalvy

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Domaine de Montsalvy ligt in de Lot, nét over de grens van de Dordogne, en is omringd door 4 hectare tuin, bos en walnootboomgaarden. Het 18e eeuwse hoofdhuis, ‘La Ferme’, wordt van eind juni tot begin september verhuurd. Daarnaast zijn er op het domein zes ‘gîtes’ te huur, die ook beschikbaar zijn als ‘chambres d’hôtes’ (bed & breakfast). De gasten kunnen kiezen uit heel wat ontspanningsmogelijkheden: een ruim zwembad van 100 vierkante meter, een tennisbaan, een pingpongtafel, een volleybalveldje, een klimtoestel, een zandbak, een ‘jeu-de-boules’-baan en terrassen met barbecue. Op het domein worden ook op een ambachtelijke en milieuvriendelijke manier eigen producten gemaakt, zoals confituren, kruiden en walnotenlikeur. Tijdens themaweken komen thema’s als gastronomie, creativiteit, beleving en gezondheid aan bod. Bovendien kunnen gasten tijdens ‘Life Coaching’-arrangementen inzichten opdoen die hen helpen bij cruciale levenskeuzes. Triodos Bank heeft Domaine de Montsalvy gefinancierd met een investeringskrediet.

http://www.domaine-de-montsalvy.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Domaine de Montsalvy
46340
DÉGAGNAC
FRANCE

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.