Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier Tack - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Atelier Tack

Productie (Sociale economie)

In zijn ambachtelijk meubelatelier gaat Peter Tack altijd op zoek naar tijdloze ontwerpen. Atelier Tack vervaardigt duurzame meubelen die als echte familiestukken van generatie op generatie kunnen blijven meegaan.
Atelier Tack is gespecialiseerd in het fabriceren van 100% massieve meubelen, gemaakt van Europese houtsoorten en afgewerkt met natuurlijke grondstoffen zoals koper, ijzer, biezen, riet, katoen of wol. Als lid van het VIBE (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) werkt Atelier Tack in de mate van het mogelijke op een bio-ecologische manier. Het atelier levert ook maatwerk. Triodos Bank heeft verschillende kredieten verleend aan Atelier Tack, onder meer voor investeringen in materiaal.

http://www.ateliertack.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Sint-Laurentiusstraat 87
9700
Oudenaarde
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.