Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Wassende Maan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bioforum Vlaanderen Bioforum Vlaanderen Biologische landbouw
De zonnekouter De zonnekouter Biologische landbouw
Domaine Constant-Duquesnoy Domaine Constant-Duquesnoy Biologische landbouw

De Wassende Maan

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Wassende Maan cvba is een tuinbouwcoöperatie die kwaliteitsgroenten kweekt op biodynamische manier. Die verdeelt ze samen met bio-fruit via een eigen abonnementendienst. Daarnaast heeft De Wassende Maan ook een winkel met eigen producten en tal van andere bio- en ecoproducten. Het personeel vormt een hechte, hardwerkende ploeg, waarin respect voor de medewerker, zorg voor de klant, en verantwoordelijkheid voor de samenleving centraal staan. Binnen de coöperatieve vennootschap steunt een groot aantal stille vennoten het bedrijf vooral financieel. Een kleiner aantal werkende vennoten staat in voor de operationele werking van het bedrijf. Daarnaast zijn er ook nog een aantal medewerkers in loondienst en voor de oogst in het hoogseizoen doet De Wassende Maan ook nog een beroep gedaan op seizoenarbeid. Triodos Bank heeft een aantal investeringen van het bedrijf gefinancierd.

http://www.dewassendemaan.be

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Beekstraat 35
9800
Astene
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.