Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bonte Beestenboel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Bonte Beestenboel

Recreatie (Cultuur en welzijn)

De Bonte Beestenboel is een unieke boerderij in een typisch landelijke omgeving in de Antwerpse Kempen. De oude stallen, schuren en graanzolders van de voormalige landloperskolonie zijn gerenoveerd tot een prachtige kinderboerderij met moderne faciliteiten. De Bonte Beestenboel is erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum. Het is een ideale locatie voor uiteenlopende activiteiten. Tijdens het schooljaar organiseert De Bonte Beestenboel boerderijklassen, tijdens de vakanties boerderijkampen. Tijdens het weekend is de locatie ook te huur voor verenigingen of voor allerlei familiefeesten. Triodos Bank heeft de renovatie van de boerderij gefinancierd en ook een kaskrediet toegekend aan De Bonte Beestenboel.

http://www.debontebeestenboel.be

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kolonie 35
2323
Wortel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.