Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre Vidéo de Bruxelles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre Vidéo de Bruxelles

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het ‘Centre Vidéo de Bruxelles’ is een huis van het beeld dat gestoeld is op vijf hoofdpijlers: auteursdocumentaires, samenwerkingen met verenigingen, opleidingen tijdens videoworkshops, de opbouw van een catalogus en permanent onderzoek en analyse van beelden en hun zeggingskracht. De vzw benadert film vanuit heel wat invalshoeken: de verscheidenheid van benaderingen en van inhoud, de wisselwerking en kruisbestuiving tussen verschillende genres, praktijken en benaderingen, de combinatie van het artistieke met het sociale en het maatschappelijke, en tenslotte de aandacht voor gewone burgers die geen deskundigen, politici of leiders zijn.
Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies die de organisatie krijgt.

http://www.cvb-videp.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue de la Poste 111
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.