Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Care Invest nv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Care Invest nv

Zorg (Sociale economie)

Care Invest nv is voor 100% een dochtermaatschappij van de rusthuizengroep ‘De Foyer’ vzw. De nv functioneert als een projectvennootschap om te kunnen investeren in terreinen, gebouwen, nieuwbouw en renovaties voor het rusthuis ‘Residentie Avondsterre’. Triodos Bank heeft daarvoor krediet verleend. De Foyer wil hiermee haar waarden realiseren, zoals: de gelijkwaardigheid van ieder mens, ongeacht herkomst, ras of bezit, het respect voor de eigen waarde van ieder individu en de mogelijkheid om in alle waardigheid zichzelf te kunnen blijven. Centraal daarbij staan de leuvenskeuzes die ieder individu maakt op het vlak van religie, filosofie en omgang met anderen, naast keuzes rond zorg en het recht om over zichzelf te beschikken. Met een individuele benadering hecht de rusthuizengroep groot belang aan de instandhouding en de verdere uitbouw van sociale contacten. Omdat ieder individu ongeacht zijn of haar lichamelijke en geestelijke toestand blijft evolueren wil de groep daar ook de mogelijkheden voor aanreiken.

http://www.careinvest.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Kortrijksesteenweg 775
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.