Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Calidus Servus vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Calidus Servus vzw

Zorg (Sociale economie)

De vzw ‘Calidus Servus’ is een initiatief van de rusthuizengroep ‘De Foyer’. Het is een management-ondersteunende dienst voor de rusthuizen van ‘De Foyer’ zelf en voor de overige leden van de groep die samenwerken onder ‘Calidus’ vzw. De dienst investeerde in een geïntegreerd informatica-systeem voor verschillende soorten opvolging en beheer op maat van de werking van woon- en zorgcentra. Het wordt onder andere gebruikt voor boekhouding, verkoop, inkoop, voorraden, kassa’s, personeel, kwaliteitsmonitoring, informatica, oproepsystemen en klachtenbeheer. Triodos Bank heeft die investering gefinancierd, die een belangrijke meerwaarde biedt voor efficiënte werking van de groep.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Kortrijksesteenweg 775
9000
GENT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.