Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cesâmes Généreuses - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tournebride Tournebride Recreatie
’t Groenhof ’t Groenhof Recreatie
Ekoala Ekoala Kinderopvang
Elmer vzw Elmer vzw Kinderopvang

Cesâmes Généreuses

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Binnen de muren van de coöperatieve vereniging ‘Cesâmes Généreuses’ is zowel het kinderdagverblijf als de kleuterschool van ‘L’Enfance de l’Art’ gehuisvest. De vzw helpt ouders bij hun rol als opvoeders. Gezinssolidariteit in combinatie met de Waldorf-Steiner-onderwijsmethode staan daarbij centraal. Triodos Bank heeft de vereniging twee hypothecaire kredieten toegekend: één voor de aankoop van een gebouw in Chercq en een ander voor de renovatie van een beluik (een doodlopend straatje met arbeiderswoningen). Daarin bevinden zich ondertussen een kinderdagverblijf met 22 plaatsen en studio’s. Die studio’s verhuurt de vereniging tegen een lage prijs aan eenoudergezinnen die er samenleven in een gemeenschappelijke woonvorm. Triodos Bank heeft de vereniging twee hypothecaire kredieten toegekend: één voor de aankoop van een gebouw in Chercq en een ander voor de renovatie van een beluik (een doodlopend straatje met arbeiderswoningen). Daarin bevinden zich ondertussen een kinderdagverblijf met 22 plaatsen en studio’s. Die studio’s verhuurt de vereniging tegen een lage prijs aan eenoudergezinnen die er samenleven in een gemeenschappelijke woonvorm.

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue des Croisiers 42B
7500
TOURNAI
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.