Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bulletproof Cupid - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Café monde et médias Café monde et médias Kunst en cultuur
Campo Campo Kunst en cultuur

Bulletproof Cupid

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Bulletproof Cupid is een onafhankelijk productiebedrijf dat gevestigd is in België. Het legt zich toe op de productie en de logistieke aspecten van langspeelfilms, kortfilms, kwaliteitstelevisiereeksen, clips, reclamefilmpjes en fotosessies voor de nationale en internationale markt. Katleen Goossens en Wim Goossens richtten het bedrijf op na meer dan zes jaar ervaring als freelancers voor talrijke filmprojecten. Hun voornaamste doel is ondersteuning geven aan filmmakers en producenten in de ontwikkelingsfase van hun project, zowel in de preproductie- als in de productiefase. Triodos Bank heeft met een termijnkrediet de werking van het productiehuis gefinancierd.

http://www.bulletproofcupid.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Bouwmeestersstraat 27
9040
SINT-AMANDSBERG
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .