Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bulletproof Cupid - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Bulletproof Cupid

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Bulletproof Cupid is een onafhankelijk productiehuis voor films gevestigd in België (Antwerpen) en werd opgericht door Wim en Katleen Goossens.
Het bedrijf legt zich vooral toe op de ontwikkeling en productie van eigen filmprojecten alsook op internationale co-productie en service productie, waarbij buitenlandse filmploegen professioneel worden begeleid en gefacilliteerd.
Het vertellen van goeie verhalen, in al zijn vormen (fictiefilms, animatie, documentaire, enz.), is dé drijfveer van Bulletproof Cupid. Het bedrijf produceerde onder andere 'Badpakje 46', 'Brossé', 'Storm', 'Cloudboy' en 'Everest in Peace'.
Als service producer was het bedrijf betrokken bij vele internationale films waaronder Tim Burtons 'Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children', 'The Fifth Estate', 'Guardians of the Galaxy' en nog vele anderen.

Voor meer info www.bulletproofcupid.be

Triodos Bank heeft met een termijnkrediet de werking van het productiehuis gefinancierd.

http://www.bulletproofcupid.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Steenweg op Waarloos 63A Unit 19
2840
Rumst
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.