Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brukselbinnenstebuiten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Brukselbinnenstebuiten

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Brukselbinnenstebuiten geeft bezoekers een realistische kijk op Brussel. In plaats van de klassieke attracties krijgen ze andere kanten van de stad te zien, zoals de volksbuurten, de kanaalzone, de Europese aanwezigheid, de architectuur, het groen, het openbaar vervoer, de migratie en de stadsvernieuwing. De Brukselgids begeleidt de bezoekers te voet, op de fiets, per bus of met het openbaar vervoer. Zo ontdekken ze onverwachte hoekjes, en worden er vooral interessante invalshoeken uitgediept. Het programma is heel gevarieerd, met zowel individuele als groepsuitstappen. De organisatie begeleidt ook bezoeken op maat. Triodos Bank heeft het project gefinancierd.

http://www.brukselbinnenstebuiten.be

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Hopstraat 47/1
1000
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.