Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Domaine de Béronsart - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Claeys Liselot Claeys Liselot Milieutechnologie
De Noordboom cvba De Noordboom cvba Milieutechnologie
Domaine de Montsalvy Domaine de Montsalvy Milieutechnologie
Duinenwacht vzw Duinenwacht vzw Milieutechnologie

Domaine de Béronsart

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De magische en poëtische plek waar Hélène en Gilles Boon van droomden, werd werkelijkheid. Ze renoveerden een oude molen uit de zeventiende eeuw, prachtig gelegen in het hartje van de Naamse Condroz, verscholen in een park aan de rivier Samson. De renovatie gebeurde stijlvol en naar de oorspronkelijke architectuur. Omringd door meer dan zes hectare natuur, biedt het domein een harmonieus kader en een rustgevende, aangename sfeer om werk en ontspanning te combineren. De stimulerende locatie is ideaal voor managers die in alle rust willen nadenken, voor samenkomsten van medewerkers van een onderneming, of voor om het even welke communicatieopdracht. Triodos Bank heeft zowel de aankoop van de boerderij als de renovatiewerken gefinancierd.

http://www.domainedeberonsart.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue des Carrières 7
5340
GESVES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.