Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biomelk Vlaanderen / Biolait Wallonie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
't Reigershof 't Reigershof Biologische landbouw
Bioforum Vlaanderen Bioforum Vlaanderen Biologische landbouw
De Wassende Maan De Wassende Maan Biologische landbouw
De zonnekouter De zonnekouter Biologische landbouw

Biomelk Vlaanderen / Biolait Wallonie

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

BioMelk Vlaanderen cvba is een coöperatieve vereniging van biologische melkveehouders die actief is in heel België. Biomelk Vlaanderen verzamelt de melk van zijn leden en onderhandelt om er een competitieve prijs voor te krijgen. Visie en dynamisme zijn de sleutelwoorden van de vereniging. Samen produceren de 50 deelnemende boerderijen ongeveer 12 miljoen liter biologische melk. Die hoeveelheid vertegenwoordigt bijna de hele Vlaamse markt van biologische melk en ongeveer een derde van de Belgische. Triodos Bank kent overbruggingskredieten toe waarmee Biomelk Vlaanderen de periode tussen de betaling aan de boer en de betaling door de kopers kan overbruggen.

http://www.biomelkvlaanderen.be/

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Westouterstraat 5
8954
WESTOUTER
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.