Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Belvas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Be Positive Be Positive Natuurvoeding
Beendhi Beendhi Natuurvoeding

Belvas

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Eerlijke pralines maken en exporteren naar de hele wereld, dat is de ambitie van chocolatier Belvas. Die combineert Belgische knowhow met het fairtradelabel Max Havelaar en het biolabel en spreekt zo een nieuwe markt aan. De pralines van Belvas zijn te koop bij Delhaize en in bio- en fairtradewinkels. Triodos Bank heeft een krediet toegekend voor het gebouw van de chocolatier, voor ecologische investeringen en voor een nieuwe productielijn.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.belvas.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Thierry Noesen, directeur van Belvas

"We gingen naar Triodos Bank omdat we dezelfde waarden delen. We werden meteen begrepen. In de loop der jaren heeft Triodos ons in al onze investeringen ondersteund. De link met Triodos is zo logisch dat leveranciers of klanten die horen wie onze bankier is, wel eens reageren met: "Uiteraard …" "

Adres:
Chemin du Fundus 7
7822
Meslin-l'Évêque
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.