Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van August Vermeylenfonds - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Aurélia Feria Aurélia Feria Kunst en cultuur
Biotempo SPRL Biotempo SPRL Kunst en cultuur

August Vermeylenfonds

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Vermeylenfonds is al sinds lange tijd een socioculturele organisatie uit Vlaams-socialistische hoek. Op diverse fronten stimuleert ze eigentijdse cultuur met openheid en diversiteit als belangrijke waarden. Met een fraai vastgoedproject aan de Gentse Tolhuislaan kreeg het fonds een nieuw gezicht. Door de snelle financiering van Triodos Bank kon het Vermeylenfonds amper een jaar na de opstart van het project al intrekken in het vernieuwde pand.

http://www.vermeylenfonds.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Tolhuislaan 88
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.