Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Arpège-Prélude - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
3D Consulting 3D Consulting Professionele diensten
Architecten Atelier Archi4 Architecten Atelier Archi4 Professionele diensten
Art Consult Art Consult Professionele diensten
Atelier de l'Avenir scrl Atelier de l'Avenir scrl Professionele diensten

Arpège-Prélude

Professionele diensten (Sociale economie)

De vzw Arpège-Prélude werkt sinds 1995 alternatieve juridische maatregelen uit voor groepen volwassen daders van strafbare feiten. De vereniging werkt aan alternatieven voor opsluiting, in een context van herstellende rechtspraak die zich niet enkel toelegt op de dader maar de nadruk legt op het slachtoffer. Het doel is om zo sociale banden te behouden of te herstellen. De vereniging organiseert ook andere activiteiten: voor gevangenen in de gevangenisgebouwen zelf, voor personen die niet berecht werden en ten slotte voor wie beroepshalve geconfronteerd wordt met een doelgroep met een beperkte vrijheid. De gemeenschappelijke punten van die activiteiten zijn groepswerk, het zoeken naar alternatieven voor geweld en het bijbrengen van verantwoordelijkheidsgevoel. De vzw telt momenteel 15 medewerkers en werkt in alle Franstalige juridische arrondissementen. Ze heeft twee vestigingen: één in Luik (de hoofdzetel) en één in Nijvel. Arpège-Prélude kreeg een voorfinanciering voor haar subsidies bij Triodos Bank.

http://www.arpege-prelude.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Quai de la Boverie 2
4020
LIEGE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .