Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Argos vzw Centre for Art and Media - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Argos vzw Centre for Art and Media

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Argos vzw is een beeldend kunstencentrum dat de audiovisuele kunst stimuleert en promoot. Het is een plaats voor ontmoeting, dialoog en uitwisseling tussen artiesten en publiek. De werking van Argos omvat zowel productie, archivering, bewaring als presentatie. De vereniging heeft ook een publieke mediatheek. De Argoscollectie is de grootste elektronische en digitale kunstverzameling van het land. In het buitenland geniet Argos voornamelijk bekendheid als verdeler van kunstenaarsfilms en -video’s. Triodos Bank heeft de voorfinanciering verleend van de subsidies die de vzw krijgt.

http://www.argosarts.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
p/a Werfstraat 13
1000
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.