Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Antigifcentrum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Het Antigifcentrum

Zorg (Sociale economie)

Het Antigifcentrum verstrekt dringende medische hulpverlening via telefoon. Het is een stichting van openbaar nut die in 1963 werd opgericht. Een artsenteam is 24 uur per dag paraat en beantwoordt jaarlijks meer dan 50.000 noodoproepen uit heel België, wat goed is voor een 150-tal oproepen per dag. De artsen verlenen telefonisch advies bij vergiftigingen, aan particulieren, aan gezondheidswerkers zoals huisartsen, ziekenhuisartsen en apothekers, en ook aan dierenartsen. Het Antigifcentrum geeft eveneens informatie en preventief advies voor een veilig gebruik van producten. Triodos Bank heeft een financiering verleend voor de cashflow van het Antigifcentrum.

http://www.antigifcentrum.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Bruynstraat 1
1120
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.