Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van KiesZon - Fresh Park Venlo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Havenwind BV Havenwind BV Duurzame energie
IE-Hartel 2 IE-Hartel 2 Duurzame energie
KiesZon KiesZon Duurzame energie
LEDsEnable LEDsEnable Duurzame energie

KiesZon - Fresh Park Venlo

Duurzame energie (Natuur en milieu)

KiesZon heeft 1.650 zonnepanelen geplaatst op Fresh Park Venlo. De panelen zijn geplaatst op het pand van Blue Berry World waarin zij een pakstation voor zacht fruit exploiteert. Fresh Park Venlo is een businesspark met een clustering van versbedrijven, -producten, en -kennis. Het park werkt actief aan duurzame ontwikkeling. Zonnepanelen vormen onderdeel van die aanpak.

De installatie heeft een productiecapaciteit van jaarlijks ruim 370.000 kWh, wat gelijk staat aan de stroomvoorziening voor zo'n 120 huishoudens. Daarmee wordt het grootste deel van het Blue Berry World duurzaam voorzien. KiesZon is ontwikkelaar en financier voor het gehele project. Na de realisatie zorgt zij ook voor de exploitatie en het onderhoud.

http://kieszon.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hambakenwetering 5
5321 DD
's-Hertogenbosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .