Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Veerkracht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Van Tarel Van Tarel Duurzaam vastgoed
Velp, Kastanjehof Velp, Kastanjehof Duurzaam vastgoed
Velperweg, Arnhem Velperweg, Arnhem Duurzaam vastgoed

Veerkracht

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Veerkracht is een duurzame en innovatieve evenementenlocatie in Klarenbeek. Veerkracht dankt haar naam aan de flexibiliteit en innerlijke kracht van de mens en de aarde om zich aan te passen en door te gaan. Met ruimte voor 75 tot 375 personen is het een ideale plek voor congressen, seminars, personeelsbijeenkomsten en strategie- of innovatiesessies. De locatie prikkelt om buiten gebaande paden te treden en op zoek te gaan naar de kansen en oplossingen in een probleem.

Het gebouw verrijst letterlijk uit het landschap en het dak is geheel begroeid met grassen, mossen en veldbloemen. Dit zorgt voor een goed klimaatbeheer en lage stookkosten. De glaswand over de gehele breedte van het pand is bewust op het noorden geplaatst, zodat er geen airconditioning nodig is. Het regenwater wordt opgevangen en onder meer gebruikt voor het doorspoelen van de toiletten.

http://veerkracht.com/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Oudhuizerstraat 31
7382 BS
Klarenbeek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.